https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Издайническо коремче показа Джулиана Гани по време на почивката си в Палма де Майорка. Моделката даде повод да се заговори, че май е бременна, пише Хотнюз. Прави впечатление, че синия й бански прикрива именно набъбналото коремче. Не случайно блондито е избрала цял, а не плажен аутфит от две части както е правила обикновено. Това е с цел да не й личи, че очаква втората си рожба.

Явно силиконката все още не иска да обявява официално новината, но от снимките, които качва напоседък се забелязва тенденцията да подбира кадри, на които прикрива тази част от тялото си. За евентуалната бременност на екзотичната красавица се заговори още в началото на връзката й с полицая Теодор Гецов. Тогава Гани публикува две-три сторита, в които отговаря с недомлъвки на въпроси от фенове, в които директно я питат дали е бременна. И ако в онзи момент, щастливата новина едва ли е била нещо повече от блъф, то с днешна дата влюбените май наистина са „направили белята“.

В действителност има причина бащата на очакваното бебе Теодор да сияе от щастие. Хора от обкръжението му, твърдят, че през последните месеци той буквално лети от щастие. Ако това е основната причина за вълнението му, то се предполага, че Джулката е някъде в четвъртия месец и буквално преди дни трябва да е научила какъв е пола на бебе №2. Надяваме се скоро официално да разберем дали наистина първородната й рожба Давид ще си има братче или сестриче!