джулиана гани бременна

Джулиана Гани почти призна, че е бременна. Силиконката се наслаждава на връзката си с новото си гадже Теодор Гецов. Блондинката сияе от щастие и не крие, че е готова да създаде семейство с новия си любим, който работи като полицай.

„Не мога да отрека слуховете, че съм бременна и ще се женя, но и не мога да ги потвърдя. Мога само да кажа, че на този етап няма да има трета сватба” – заяви Гани, като така почти призна, че е бременна за втори път, защото не отрече, че ще става майка. Припомняме, че Малката Джулка и полицаят са заедно от половин година, но любовта им се развива бързо, както при предишните връзки на силиконката, която за момента си е взела поука с бързите сватби и не мисли да подписва и с новия си мъж.

Двойката качи фотос от почивката си в Дубай, като на кадъра Теодор нежно е сложил ръка на корема на Гани, като това още повече засилва слуховете за бъдещо бебе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Вижте още:
Кариерата на Джулиана Гани тръгнала от ванатаМодната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани започнала с фотосесия във ваната н…May 7 2022skafeto.com

Съдът реши: Джулиана Гани остава без детето сиСъдът отсъди, 2-годишното момче на сексбомбата Джулиана Гани да живее при баща му Илиян Найденов. Бр…Mar 16 2022skafeto.com


loading...