https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Пребиха Джулиана Гани на сцената по време на раздаването на най-значимите модни награди в България.

Близкият ѝ приятел Антон Стефанов имаше честта да ѝ връчи най-важния приз за вечерта. Той обаче реши да я хване в обятията си и се опита да я вдигне, но за жалост неуспешно. Двамата се събориха на сцената пред всички зрители, но Джулката и Антон го приеха с насмешка и продължиха да се забавляват на събитието.

„Прегръщам силно Антон Стефанов, който ми връчи статуетката и без да иска ни превърна в атракцията на вечерта. Тони, който много обича да импровизира, реши, че ще е много готино да ме вдигне на ръце за снимка. Само че залитна и двамата се озовахме на земята пред всички. Кълна се, не е по сценарий“, адресира ситуацията Джулката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

„Отличието е много ценно за мен, защото това е годината, в която бях бременна с втория си син и трябваше да съобразявам стила си с порасналото коремче. Знаете, през деня няма как да съм толкова фенси с количката или тичайки след тригодишно момче. Само понякога си позволявам къси шорти или деколте“, каза русото изкушение за честта, която ѝ е била оказана, когато получи наградата.

Джулиана Гани на рождения си ден: „Чувствам се най-обичаната жена с цели 3-ма мъже.“Най-популярната българска инфлуенсърка Джулиана Гани отпразнува вчера рождения си ден. Тя навърши 31…Feb 22 2023skafeto.com

Вижте още:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)