най-голямото й притеснение

В последните седмици основната тема, около която се върти живота на Джулиана Гани е нейната бременност. Тя споделя често какво точно се случва и какво й се върти в главата чрез социалните си мрежи. Така от една страна информира почитателите си, а от друга страна успява да сподели това, което й тежи и да получи подкрепа или съвет. В същото време тя често е канена в телевизионни предавания, за да разкаже от първо лице какво точно се случва в живота й. В последното си интервю, тя бе до край откровена и сподели кое е най-голямото й притеснение.

Джулиана Гани вече е много бременна и в очакване на своето първо дете. Щастливата новина тя успя да скрие цели 7 месеца, въпреки че е популярно лице и доста сериозна активност в социалните мрежи, пишат от show.blitz.bg.

Стана ясно, че скоро силиконовата блондинка ще става майка не къде да е, а на сцената на новото шоу „Маскираният певец“ пред многохилядна публика. Оказа се, че именно Гани се крие зад маската на Коконата, но това, което сподели тя съвсем наскоро в компанията на бъдещия татко Илиян Найденов, определено развълнува последователите й.

„Колкото ни е хубаво, толкова ни е и притеснено за това дали ще можем да се справим и дали ще бъдем подходящия пример за детето. И на двамата ни е за първи път“, каза Джулиана в студиото на „Събуди се“ по Нова тв. „Аз нямам притеснения, по-скоро съм малко нетърпелив. Искам вече детето да е сред нас“, пък допълни Илиян, който покрай своята бременна приятелка пише много вдъхновено следващата си книга, вероятно посветена отново на фитнес и здравословно хранене.Бременната Джулиана Гани разкри защо пие всеки ден (Снимка)Бременната Джулиана Гани отново е особено активна в социалните мрежи. След като плеймейтката успешно…Oct 14 2019skafeto.comКошмар за Джулиана Гани: Детето й от Илиян отива при Станимир?Едно от най-щастливите събития в живота на жената е моментът, когато стане майка. Това именно предст…Oct 2 2019skafeto.com

loading...