Джулиана Гани майка сами хосни

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В интересна коалиция е влязла Джулиана Гани. Плеймейтката демонстрира доброто си отношение към един от доскорошните врагове на фамилията й и по-специално мъжа й Илиян.

Става въпрос за Сами Хосни, фитнес инструкторът, който обяви чаят за отслабване на двойката за измама. На свой ред колегата му пък обяви звездата от „Фермата“ за фитнес инструктор без тапията за такъв и се закани тепърва да смачка конкурента си с факти за неговия „професионализъм“.

След като дълго време се ядоха по социалните мрежи по този повод и си вадеха кирливите ризи, сега малката Джулка се е заела да дава кураж на враг номер 1 на Илиян, видя HotNews. „Пожелавам целия успех на Сами и Тото! Моля ви подкрепете ги и вие, защото сега те имат много нужда от вашата подкрепа. Стискаме им палци, с тях сме и само нагоре“, призовава от Инстаграм профила си Гани във видео обръщение по повод турнир на популярна марка казина.

Очевидно е, че работата е нагласена и Джулката действа заради рекламен договор с компанията, но защо не се е възпротивила да агитира името на доскорошния си неприятел? Възможно е и да го прави умишлено, за да подразни екс-половинката си, с която тепърва ще се разправят в съда в процеса на бракоразвода им.