Джулиана Гани сватба

Джулиана Гани и ченгето Теодор Гецов май са минали по бързата процедура, за да станат младоженци. До този извод стигнаха мнозина от последователите на силиконката в социалната мрежа, където тя публикува доста многозначителна снимка. На нея са разбира се Тед и Гани, които са вплели ръце един в друг и страстно се целуват.

Но не това е най-издайническото за събитието, ами роклята, която носи блондинката, а именно булчинска. Освен това, на главата на Ганито има венец от цветя, на фона на друг голям такъв венец. За разлика от нея, Тед е с най-обикновена бяла блуза с дълъг ръкав. Не е сложил даже и риза, а какво остава за сакото, които са доста по-адекватни за повод какъвто е сватба или подписване в брачното.

Възможно е снимката просто да е част от фотосесия, с която Джулиана и Теодор ще обяват най-важната новина, за която усилено мълчат в последните месеци, а именно, че ще си имат дете.

Риалити фурията е в напреднала бременност, вече в шестия месец, пише ХотНюз. Нетипично за нея, към момента упорито пази щастливото събитие в тайна, макар и то да си е публично достояние благодарение на статии по темата. Според някои причината да не го обяви все още е рекламен договор, в който има точка да не забременява за периода, за който е сключен, тъй като не бива да разваля фигурата си. И, за да не плаща неустойки, „любимката“ на Мегз още не е изплюла камъчето.

Та въпросния спорен кадър може да се окаже и част от фотосесията, с която тя най-после ще сподели публично, че е бременна и очаква втори син. От обкръжението на плеймейтката издават, че тя се готви и за т.нар. baby shower party, за което е и позакъсняла с днешна дата.

„Нека бъдем любов,в този изпълнен със злоба свят!! Обичам те“, е посланието на Гани от снимката в Инстаграм, а под кадъра заваляха честитки към предполагаемите младоженци. „Едва ли ще вдигнат сватба без много шум и гости. Тук става въпрос за нещо друго“, коментират още под фотото. А самата Джулиана изпраща предимно сърчица на всички пожелания отправени към тях. Припомняме ви също, че наскоро тя показа и годежен пръстен на ръката, така че всичко е възможно!


loading...