Джулиана Гани

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Преди броени часове стана ясно, че Джулиана Гани е дала живот на втори син. Радостната вест първи издадоха нейните най-близки приятели, които споделиха като 24-часови истории в своите лични Instagram акаунти снимки с най-популярната носителка на титлата „Мис Силикон“ у нас, придружени от послания, изпълнени с честитки и пожелания, пише Дир.бг.

Самата пловдивчанка обаче все още не е използвала социалната мрежа, за да разкаже на своите над петстотин и четиринадесет хиляди последователи в нея повече за щастливото събитие, отредило ѝ отново най-важната роля в живота на една жена. Само че, предвид наложилите се в последните няколко години тенденции, няма съмнение, че при първа възможност тя ще го направи, представяйки виртуално своята рожба на онлайн света.

Първоначално новината, че някогашната участничка в риалити предаването „VIP Brother“ повторно ще става майка, тръгна като слух през септември миналата година. Не след дълго обаче бившата съквартирантка в най-прочутата къща, строена някога на територията на страната ни, потвърди носещите се със скоростта на светлината твърдения, че е заченала от новия си партньор Теодор Гецов, който работи като полицай във Велико Търново. Тогава тя сподели серия от снимки, показващи я пред фотографския обектив в елегантна черна рокля с голи рамене и цепка над коляното. Дрехата бе прилепнала плътно към нейното тяло, разкривайки извивките му, включително тази на наедрелия ѝ корем, който на единия кадър падналият в краката ѝ любим придържа с ръце, дарявайки го с нежна целувка.

„Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около празника не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство! След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми.

Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеши. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор ако е момче. Надявам се да съм отговорила на всичките ви въпроси, ако не – питайте“, гласеше посланието към публикацията ѝ.

В края на миналия ноември тя организира бебешко парти по случай предстоящото ѝ раждане. По онова време празненството, вдъхновено от американския обичай, познат като Baby Shower, се състоя в сладкарница, намираща се в родния ѝ град Пловдив, но в един малко по-различен, побългарен вариант, тъй като сред гостите не бяха единствено представителки на нежния пол, както всъщност повелява задокеанския ритуал.

Интересна подробност е, че в неговите рамки блондинката разкри на присъстващите първата буква от името, което първородният ѝ наследник Давид, чийто баща е Илиян Найденов, е измислил за неговото по-малко братче.

Тя бе изписана на тортата, до която близките на блондинката си правеха снимки за спомен, пристигайки на специалното събитие. От кадрите, които Гани впоследствие публикува в своя личен Инстаграм профил, се виждаше, че в основата на триетажния десерт, точно до една от захарните фигурки във формата на слончета, които са част от богатата му декорация, стои голямо „К“.

Опитвайки се да улесни в предположенията своите над половин милион последователи в платформата, тя им предостави три варианта, за които могат да гласуват в коментарите под поста ѝ, само че те съвсем не се ограничиха до тях. Така до опциите Калоян, Крис и Константин, които тя изброи, се появиха догадки за Красимир, Камен, Калин, Кубрат, Крум и т.н., включително и популярната съкратена версия на Николай, а именно Кольо, която незнайно как попадна в списъка с вероятности.

Кратко след като разкри, че е очаква още едно дете, гостувайки в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, тя сподели, че е забременяла по време на почивката си в Египет, където по-рано бе с настоящата си половинка. Пред водещият тя и партньорът ѝ категорично заявиха, че бебето е планирано. Те също така разказаха, че са се влюбили от пръв поглед, въпреки че в онзи период, когато са застанали очи в очи, Теодор е бил в дългогодишна връзка, която не след дълго решил да прекрати, за да бъде с Гани.

Още от Лайфстайл