Джулия е бременна от Митака

Кристиян Кирилов, по-известен като Митака от приключилия тази пролет риалити сериал на Нова телевизия „София ден и нощ“ ще става баща.Оплюха грозно дебюта на Митака от „София ден и нощ“ (Видео)Сериалът „София ден и нощ“ отдавна приключи, а част от станалите любимци на зрителите актьори се опи…May 16 2019skafeto.com

Приятелката му – фолк певицата Джулия е бременна, твърди „Лайфонлайн”. Проверка сред техни близки установи, че слуховете са верни – певицата наистина е в 4-ия месец на бременността си.

Митака и Джулия се запознаха в Инстаграм преди година, след като певицата първа писала на мачото. Излезли няколко пъти и след това се загаджили. Още преди няколко месеца Жулиета, както е истинското име на изпълнителката, смени фамилията си на Кирилова в социалните мрежи. Двойката записа и обща песен, която обаче не се хареса на аудиторията. Преди да се хване с Кристиян Кирилов, Джулия имаше връзка с певеца Фики Стораро.

Според светските клюки Митака и Джулия вече са женени. Те организирали тайна сватба това лято, като присъстващите са били съвсем малко на брой – от най-близкия им кръг.

След новината, че Джулия е бременна обаче двойката решила вече да се бракосъчетае и явно. Новата и вече официална сватба е насрочена за 29 септември в София и според запознати ще бъде сравнително скромна заради неголемите възможности на младоженците и техните семейства.

loading...