Джулия и Кристиан Кирилов

Когато в хайлайфа се появи нова двойка е логично тя да предизвиква интерес. Разбира се, той се увеличава, ако дойката засища любопитството на хората със снимки, видеа и други подробности от живота си. Днес ще ви представим какво си причиниха Джулия и Кристиан Кирилов – една от най-новите светски двойки у нас, която вече започна с провокациите.

Кристиан Кирилов и съпругата му Джулия безспорно са една от най-сладките светски двойки, предават от show.blitz.bg. Актьорът, който от известно време се изявява успешно и на музикланта сцена, и фолкпевицата Джулия не спират да изненадват с различни провокации. В първите дни от новата година те шашнаха с иновативни и хумористични снимки. „Който не слуша, така става“, написаха и двамата в личните си профили във ‘Фейсбук“ с много оригинални фотоси, на които единият от тях с смален.
Вижте какво си причиниха Джулия и Кристиан Кирилов (Снимки)

Крис си качи снимка, на която Джулката прилича на джудже край него, а той с два пръста я държи. Не след дълго и в нейния профил се появи такъв закачлив кадър, но в ролята на безпощадното джудже е съпругът й, с който се врекоха във вярност през септември 2019 г. на пищно сватбено тържество в столицата.
Вижте какво си причиниха Джулия и Кристиан Кирилов (Снимки)

Красивата двойка се превърна в много успешен тандем на музикалната сцена, след като преди месец представиха и втория си дует „Ден и нощ“, който се радва на голям интерес от меломаните. Певицата пък навлезе доста сериозно в актьорство и се снима с любимия си в онлайн сериал, където скри шапката на професионалните актриси. Двамата също са едни от най-успешните инфлуенсъри в България, а псоледователите им се множат с всеки изминал ден.

Вижте още:Какво се случва с любимците от „София ден и нощ“„София ден и нощ“ беше български сериал, който бързо спечели зрителите и се превърна в част от вечер…Dec 23 2019skafeto.comМитко от „София ден и нощ“ с разкрития след края на сериалаСлед като стана ясно, че риалити сериала „София ден и нощ“, който се излъчва в българския ефир от че…Feb 24 2019skafeto.com

loading...