Диана Димитрова Георги Стайков

Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ развой – далеч не само заради разкритията, които и двамата правят през определено време, но и заради вълната от коментари в социалните мрежи.

Границите на добрия тон отдавна са минати, но това, което направи наскоро Георги Стайков, вече е отвъд допустимото. Актьорът псува като каруцар в социалните мрежи и показа колко грозен изказ може да извади за нула време. Каквато и да е причината, не му отива нито на професията, нито на публичния образ, пише БЛИЦ.

Неотдавна в профила си Диана Димитрова публикува постановлението на съда по делото, което в крайна сметка спечели Юлиан Вергов. Точно то даде повод на Георги Стайков не само да мине всякакви граници, но и да изпростее максимално – така, както едва ли някой е очаквал.

От коментарите става ясно, че актьорът е готов да реагира гневно и нецензурно срещу всеки, който не е съгласен с неговото мнение по казуса Димитрова/Вергов.

Актьорът Георги Стайков се нахвърли с грозни псувни срещу Диана Димитрова

Вижте още:
Диана Димитрова публикува част от Съдебно медицинска експертиза от ВМАСлед като се превърна в обект на куп атаки от страна на свои колеги в последните дни, актрисата Диан…Mar 17 2023skafeto.com

Ваня Щерева обясни как разкрили, че Диана Димитрова лъже за побояПосинени снимки от неясен период, бомбардиране с лабилни статуси, подхвърляне на жокери за „виновник…Mar 17 2023skafeto.com


loading...