Диана Димитрова Тютюн

Калин Врачански е Борис Морев, а Диана Димитрова е Ирина в драматизацията на Юрий Дачев по „Тютюн“ на великия Димитър Димов. Премиерата ще бъде в театъра на Варна, постановката е на Бина Харалампиева.

„Случи се. Чаках тази роля. С този режисьор, с тези актьори. Тази чудовищна, мощна драматизация, която никой не е дръзнал да поставя. Чаках да изпитам до къде мога да стигна, какво мога да си позволя и си давам сметка, че това е само началото. Репетираме „Тютюн“ по романа на Димитър Димов“, написа д-р Огнянова от „Откраднат живот“.

Тя и Врачански ще трябва да съберат цялата си актьорска мощ, за да се пресъздадат убедително два от най-загадъчните и сложни образи в българската литература – на обречени от времето и греховете си любовници.

На сцената в морската столица ще излязат още Стоян Радев, Пламен Димитров, Свилен Стоянов, Христина Джурова, Веселина Михалкова.

Диана Димитрова става Ирина от „Тютюн“

Вижте още:
Унищожиха къщата на Димитър Димов в София заради апартаменти от по 360 000 евроБагер събори емблематичната и красива къща, в която е живял писателят Димитър Димов в столичния квар…Apr 4 2021skafeto.com


loading...