Дидо от Д2

Дидо от Д2 е сред популярните личности у нас, които се харесват от хората. Това се дължи на приятното впечатление, което той оставя, когато има публични изяви. Дори когато беше участник във „Фермата“, хората открито му симпатизираха и дори го направиха победител. В живота на Дидо и жена му има голяма новина, която направо ги разтърси.

Коледата за Дидо Каменов, по-известен като Дидо от Д2 и съпругата му – моделът Юлия Кулиш ще е повече от вълшебна, а причината е, че семейството е на път да се увеличи с още един член, предават от show.blitz.bg. Музикантът и красивата му половинка са в трепетно очакване на първородния си наследник, а потвърждение за това даде самата Юлия с доста издайнически снимки в социалните мрежи, на които си личи и доста наедрялото й коремче.

Малко след като спечели миналия сезон на „Фермата“ Дидо сподели, че с Юлия са си говорили за дете и дори вече работят по въпроса и както виждаме – са се справили повече от добре. Юлия има син на 10 години от предишна връзка, с който настоящата й любов Дидо се разбира отлично. Бъдещият батко и 36-годишният певец са в толкова добри отношения, че никой дори не би си и помислил, че Дидо не е негов баща. Припомняме, че Юлия и Дидо сключиха брак през 2016-та в Стария град на Несебър, на която присъстваха само най-близките им приятели.

Деян Каменов – Дидо е български певец, настоящ вокалист на рок групата D2. Той стартира музикалната си кариера в телевизионното реалити предаване Стар Академи излъчвано по Нова Телевизия. Макар да не достига до финал и да не е сред печелившите на предаването, по време на предаването той е поканен да заеме мястото на първия вокалист на групата – Дичо Христов. На 2 декември 2005 г. Деян официално е обявен за новия вокалист на D2. Така той става и реалният победител на реалити формата, за което той самият признава в различни интервюта. С D2 Дидо записва два албума.

Вижте още:Ще се изненадате какво направи Дидо от Д2 със 100-те бона от „Фермата“Вокалистът на Д2 Деян Каменов стана големият победител във „Фермата: Съединение“ и грабна 100 бона п…Dec 19 2018skafeto.com

loading...