диляна попова фотосесия

Изкуството е способно да провокира истинско възхищение у хората, особено ако е дело на едни от най-великите артисти, останали в историята със своите забележителни творби. Стоейки пред техните поразителни и реалистични произведения, граничещи със самото съвършенство, зрителите често се питат как изобщо е възможно нещо подобно да бъде създадено от човешка ръка. Да, техният талант е способен да създаде спираща дъха красота, но понякога дори и тя бледнее пред тази, сътворено от Бог.

А поредното свидетелство за това са последните снимки, появили се в профила на една от най-красивите жени, раждала се по нашите земи, и по-точно – прекрасната Диляна Попова.

Нейната прелест сама по себе си е вдъхновение и муза за мнозина, особено за даровития фотограф Коко Кръстев, с когото брюнетката често си сътрудничи. Именно негови са последните изображения, които очароваха потребителите на виртуалното пространство, пише dir.bg.

През уикенда светлооката хубавица публикува в личния си Инстаграм профил снимка, с която отново зарадва своите последователи, доказвайки за сетен път, че макар през септември тази година ще посрещне своя 40-и рожден ден, тя не отстъпва по абсолютно нищо на по-младите си колежки, изявяващи се в българския шоубизнес.

Напротив, брюнетката, чийто външен вид не само е напълно естествен, но също така е неподвластен на времето, спокойно може да сложи в малкия си джоб голяма част от тях, ако не и всички.

Диляна Попова отново нажежи мрежата с фотосесия

На изображението звездата от „Завръщане“ и „Всичко останало е пепел“ позира сред редица скулптори, облечена в зашеметяваща прозрачна рокля, обсипана с множество блестящи камъни, разреждащи се плавно, спускайки се надолу по дрехата. Тоалетът с асиметрична кройка, разкриващ перфектната ѝ фигура, се откроява с едно паднало рамо и три съблазнителни отвора – деколтето, прорез на талията и висока цепка полата.

Диляна Попова отново нажежи мрежата с фотосесия

Диляна Попова отново нажежи мрежата с фотосесия

Постът ѝ бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, възхваляващи пленителната ѝ визия. „На тази снимка има произведения на изящните изкуства и Диляна Попова, която ги превъзхожда“, пише един от почитателите ѝ. „Снимките ви никога не са пошли. Винаги са изпълнени със стил и класа“, на мнение е друг. „Прекрасна както винаги! Колко ми се иска младите момичета да се стремят към тази, естествената красота, а не да са клонинги“ и „Дилянче, убиваш ги!“, заключва трети.
Диляна Попова по-секси от всякогаДиректната актова фотография може би не е от най-любимите на Диляна Попова, но пък да не носи сутиен…Nov 7 2020skafeto.com

loading...