Димитър Рачков направи страхотен гаф, като не спомена любимата си Анита сред трите неща, най-важни за него. Моите три страхотни неща са: първо – моят страхотен син, второ – страхотният екип и работата, която работя, и трето – страхотната природа, която ни заобикаля, нашата страна“, обясни артистът, предизвикан от колега си Бойко Кръстанов.

Звездата от „Съни бийч“ играе моноспектакъла си “Всички страхотни неща” и предизвиква известни артисти да споделят своята тройка. След Захари Бахаров и Рачков прие да направи класацията, в която незнайно защо липсва млада му изгора, пише Hotnews.bg.

“Понякога не си даваме сметка, че всъщност малките неща са тези, които ни правят щастливи. В представлението “Всички страхотни неща” правя списък на всичко, заради което си заслужава да се живее”, казва Бойко Кръстанов.

Той споделя и своите три любими неща – ски, джакузи и терлици. Сред тях няма жена, но това е обяснимо, защото дългогодишната приятелка на Кръстанов, с която той се раздели преди началото на пандемията, скоро ще мине под венчило. Отговорилият на предизвикателството Рачков в края на видеото си пожела “всеки ден да намирате три страхотни неща, за които си заслужава да се живее”, а надяваме сред тях да попадне и Анита, па макар и за ден.


loading...