Добрина Чешмеджиева
Добрина Чешмеджиева

46-годишната водеща на БНТ Добрина Чешмеджиева показа на плажа стегнато тяло. Това съобщават от Hotnews.bg, от където публикуваха и нейни снимки.Ани Салич крие брак със строителен предприемачДва развода са белязали съдбата на новинарката Ани Салич. Само най-близките хора от нейното обкръжен…Sep 1 2019skafeto.com

Тя бе избрала да прекара няколко дни от отпуската си в любимата ѝ Варна и отиде на градския плаж.

Чешмеджиева бе в изцяло женска компания на три приятелки с които весело бъбреше, но без за дълго да изпуска любимата си електронна цигара.

Лицето на предаването „Референдум“ като истинско морско чедо често се разхлаждаше в морето, но без да плува навътре в опасните води в края на август.

Изрязаният бански на Чешмеджиева ясно показваше, че водещата е в прекрасна форма преди началото на новия телевизионен сезон.

Иначе Добрина се слави с доста опак характер, а понякога е доста рязка с мъжете. Въпреки това около нея винаги има достатъчно обожатели.

В началото на годината се разбра, че Мис Референдум стигнала до крайност – отказала брак и върнала пръстена на италианското си гадже, с което има роман от година. Тъй като е родена на петък 13-и и е запалена по нумерологията, отраканата тв водеща изчислила, че с любимия от страната на Ботуша няма да бъдат щастливи, ако се съберат в китайската Година на Свинята. Това предсказание я накарало директно да му обясни, че предпочита да остане свободна жена, поне засега.

Мъжът с гореща кръв бил силно разочарован, а приятелките на Добрина – направо втрещени, че въпреки напредващата ѝ възраст тя продължава да отлага брака.

Макар че има сериозен имидж и е водеща на предаване тежка артилерия в БНТ, Добрина има славата на мъжемелачка. Дългокосата чаровница изживя не една или две страстни, но краткотрайни авантюри и дори се сдоби с имиджа на сексуална тигрица, с което продължава да привлича мъжете като магнит.Дъщерята на Гала като Кари Брадшоу (ГАЛЕРИЯ)Телевизионният сериал „Сексът и градът“ беше истински хит в края на 90-те години на миналия век – за…Sep 1 2019skafeto.com

loading...