Доктор Куин

Сериалът „Доктор Куин, лечителката“ стана световно известен през 90-те години. Главната роля изигра Джейн Сиймур, която днес на 70 изглежда почти толкова добре, колкото тогава, а годините бяха доста милостиви и към голямата й любов от сериала Съли, изиграна от актьора Джо Ландо. Миналата седмица Ландо навърши 60 години и по този повод главният актьорски състав от сериала се събра и позира заедно за снимки, които Джейн сподели в своя Instagram.

Доктор Куин и Съли отново се събраха (СНИМКИ)

Доктор Куин и Съли отново се събраха (СНИМКИ)

„И след всички тези години те ме носят. Сърцето ми е пълно, след като прекарах време с тези невероятни хора“, написа тя под снимките, на които позира с Ландо и Уилям Шокли, който играе Ханк Лоусън в сериала, и Джейсън Лиланд Адамс, който помним от ролята на Престън Лодж. Многобройните фенове на култовия сериал приветстваха снимките с ентусиазъм и мнозина коментираха, че любимата им любовна двойка от малките екрани изглежда страхотно и днес, а комплименти за младежката визия получиха и техните колеги.

Между другото, Джо е женен за Кирстен Барлоу от 1997 г., от която има четири деца, синове Джак, Кристиан и Уилям и дъщеря Кейт. Джейн се омъжва четири пъти, първо за театралния режисьор Майкъл Атънбъро в началото на 70-те, след това за Джефри Планър за една година, прекарва 11 години с Дейвид Флин и се омъжва за актьора Джеймс Кийк от 1993 г. до 2015 г. Тя има син и дъщеря от Дейвид Флин и близнаци от Джеймс Кийк, пише Труд.

Освен с актьорство, Джейн Сиймур се занимава с писане на книги, а също и с рисуване. „Когато ме сполетя ужасна депресия, вместо да плача, се изправих до статива. Спомних си училището, тогава уроците по рисуване бяха задължителни, но днес те са напълно изключени от програмите на американските училища. Дълго време не докосвах четките и боите: цялата ми сила беше отнета първо от часовете в балетното училище, след това от актьорството“, признава актрисата. Но на 40-годишна възраст започва да рисува отново. И въпреки че днес е много щастлива, не може да спре. Модна къща Escada дори пусна копринени шалове с щампа от нейна картина, наречена Tears of Joy. Актрисата я рисува, след като едва не умира от тропическа треска по време на снимките на The Swiss Robinson Family. Всички приходи от продажбата на копринените шалове са насочени за лечение на тежко болни деца.

Виж още:Почина обичан актьор от сериала „Доктор Куин Лечителката“Актьорът Лари Селърс почина в Оклахома (САЩ) на 73-годишна възраст, съобщава сайтът Защото, цитирайк…Dec 13 2021skafeto.com


loading...