Доктор Чудо 16 юли

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 23 юни:

Епизод: 8

Белиз и Ферман мечтаят да имат дете, но шефката на болницата предлага да си осиновят.

Али обръща къщата наопаки, за да намери нещо, с което да спре капещата чешма. С шума, който вдига, събужда Назлъ и Ачелия.

Адил пристига при новия стажант. Али изпада в паника, че не намира отвертката си. Той смята, че в новото жилище всичко е като в приюта.

Али обвинява Адил, че не е могъл да спаси Рахми. Той не може да приеме, че има невъзможни неща.

Адил отново се опитва да му обясни, че човекът е бил възрастен и сърцето му не могло да издържи.

Мурат отказва Али да оперира жена му и моли Тунджу да го отстрани. Завеждащият хирургията заявява, че тази операция няма да се състои.

Бащата на бременната пациентка е завел съдебно дело срещу болницата, за да оперират дъщеря му.

Али отказва помощта на Адил. Двамата се разправят в кафенето на болницата и Али зацикля. Кавълджъм и Танджу стават неволни свидетели на тази сцена.

Кавълджъм предлага помощта си на Али. Пита го дали се чувства добре да работи на място, където никой не го иска.

Ферман заявява пред медицинския съвет на болницата, че иска да направи операцията, но жената може да умре на операционната маса.

Назлъ се качва на покрива и вижда, че Али стои сам и размишлява. Иска да знае за какво се е замислил. Той отвръща, че не може да свикне с общуването.

Ферман споделя с Адил, че не вярва да успее с операцията.

Али говори с пациентката. „Сканира“ тялото на жената и взима решение.

Али предлага на Ферман да спрат сърцето на болната и да направят операцията, докато тя е включена на апарат „бял дроб – сърце“.

Ферман веднага се досеща, че това е единственият шанс да спасят майката и бебето.

Интервенцията започва, а Ферман разчита на всичките си асистенти. Лекарите с огромна прецизност вадят бебето и отстраняват тумора.

Показателите на майката са в норма и всичко приключва успешно.

Виж още:Довечера в „Доктор Чудо“: Инфаркт и смърт (22 юни)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jun 22 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Поискана прошка (21 юни)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jun 21 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Назлъ помага на Али да си намери дом (18 юни)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jun 18 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Раздяла и мръсна работа (17 юни)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jun 17 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Злокачествен тумор (16 юни)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jun 16 2021skafeto.com


loading...