Доктор Чудо 16 юли

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 7 юли:

Епизод: 18

Танжу продължава да изнудва Демир, припомняйки му грешките, които е правил в болницата.

Назлъ е тъжна, защото Адил се опитва да оправи положението със съпруга на загиналата пациентка. Тя не може да си прости нелепата грешка.

Танжу упреква Ферман заради асистентите му. Иска всички да вървят наравно.

Белиз признава на Ферман, че тя е пуснала клюката за техния брак. Дава му пълномощно той да взима решения, ако нещо се случи с нея. Заявява, че много го обича.

Демир споделя с Ачелия своите проблеми с баща си. Лекарят е отчаян, че в живота му няма прекрасни неща. Блондинката го целува.

Адил пита Али дали не харесва Назлъ. Момчето се притеснява и побягва.

Али не знае как да разбере дали някой го харесва. Адил му обяснява, че всичко се познава по чувствата на околните. За младежа всичко е много объркващо и сложно.

Назлъ иска да прегърне Али и да поплаче на рамото му, но той се дърпа. Слиза долу в апартамента си радостен, че лекарката е пожелала да го прегърне.

Али се преглежда и установява, че дланите му са потни и сърцето му бие лудо…

Адил съветва Али да мечтае, но той не знае как да го направи. Адил му показва и се разстройва.

Али започва да хълца, когато вижда Назлъ.

Танжу се заяжда с Адил и го разпитва защо е умряла пациентката на Назлъ. Заплашва с разследване на смъртта на жената.

Водят в болницата дете-звезда с много амбициозна майка. Ферман го преглежда и решава да го остави за изследвания.

Адил изпраща Назлъ при психолог, за да се лекува от травмата. Тя отказва, но главният доктор е категоричен, че докато психоложката не разреши, Назлъ няма да влиза в операционната.

Кавълджъм предлага на Белиз да спечелят повече спонсори, като направят безплатна операция на сърдечноболно дете.

Белиз не е съгласна, защото лекарите ще искат заплащане на интервенцията.

Детето е болно от рядко заболяване. Али поставя точната диагноза и предлага лечение, но след интервенцията то вече няма да може да пее.

Назлъ се радва, че ще работят по случая с детето. Али продължава да хълца от вълнение.

Белиз моли Ферман да направи безплатна операция на бедното дете. Той се съгласява и двамата отиват да прегледат момчето.

Белиз признава на Ферман, че мащехата ѝ е довела това дете, което има нужда от трансплантация на сърце.

Виж още:Най-гледаният турски сериал сменя „Безмилостен град“ в ефира на БТВНай-гледаният турски сериал за последните няколко години – „Yasak Elma“, стартира премиерно у нас в …Jul 7 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Невнимание и загуба (6 юли)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jul 6 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Забрана, трудно решение и спешна намеса (5 юли)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jul 5 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Клюка утежнява положението в болницата (2 юли)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jul 2 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Али открива, че на Керем е поставена грешна диагноза (1 юли)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jul 1 2021skafeto.com

Довечера в „Доктор Чудо“: Али съобщава на Керем, че има рак (30 юни)„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разк…Jun 30 2021skafeto.com


loading...