Дони бнт

След покъртително безличния дебют на съботното си шоу по БНТ миналата седмица, за втория тур водещият Дони реши да заложи на сигурно тази вечер и покани за гост дългогодишната си дуетна половинка Момчил, пише Lupa.bg. Опитът да натрупа някакъв носталгичен рейтинг обаче се оказа още по-нелеп от предишното издание.

Двамата другари изглеждаха шокиращо един до друг на екран, след като видимо Момчил е качил 50-ина килограма спрямо началото на века, а Дони май е свалил толкова. В социалните мрежи зевзеците веднага сравниха двамата с любимите герои от „Цар Лъв“ – дивата свиня Пумба и суриката Тимон. И приликата наистина не е за изпускане.

Иначе Дони и Момчил се отдадоха на спомени за запознанството си в столичното 7-о училище, където Векилов впечатлил Колев с гъзарски часовник, подарък от татко му.

Добре, че в един момент дуетът спря с приказките и заби хитoвете си „Малкият принц“ и „Уморени крила“. За щастие двамата музиканти не са загубили нищо от таланта си, за сметка на външността.

Вижте още:

Дони слаб до неузнаваемостБоже, Дони, това ти ли си? Този въпрос си зададоха хиляди зрители в коледната вечер, които наблюдава…Dec 26 2019skafeto.com

Нов удар на Кошлуков – един от най-обичаните български певци стартира свое шоу по БНТ“Събота вечер с Дони” е новото развлекателно шоу, с което БНТ започва 2020 г. Негов водещ, както под…Jan 2 2020skafeto.com

loading...