дони чачова
Дони и Стойно Чачови

Красивата съпруга на кмета на Стрелча Стойно Чачов Дони Чачова, обра овациите и събра хиляди мъжки погледи и аплодисменти. Те бяха посветени на деколтето на синята й рокля, с която се появи на празника на Стрелча.Тя е на 70 години, но никой не може да повярва. Вижте как тази баба разби всички (ВИДЕО)Колкото повече напредва възрастта ни, всеки от нас се стреми да изглежда добре. Затова се отделят ка…May 30 2017skafeto.com

Миналият уикенд площада в курорта се напълни заради 50-годишнината от обявяването на Стрелча за град и национален курорт. Чачова пристигна със съпруга си, който също бе изпипан с моден костюм.

Първото от поредицата събития беше откриването на огромен монумент, на който пише Стрелча и който става един от символите на град.

Въпреки, че се наложи да върви по селски, неасфалтиран път с високите токчета на обувките си, Чачова стоически издържа и не свали усмивката от лицето си.

Хората в Стрелча я целуваха и прегръщаха, споделяха й проблемите си.

Докато кметът водеше хорото, най-много мъжки, а и женски погледи се спряха върху първата дама на Стрелча, която не за първи път се явява в родния град на мъжа си с провокативни, но изключително стилни тоалети.За таланта граници няма! Тази баба е истински музикант! Вижте как свири на акордеон (ВИДЕО)Ясно е, че за таланта граници няма. Има хора, при които той е в изобилие и такива, при които трудът …May 9 2017skafeto.com

Чачова остана до края на тържествата, а след това бе официална домакиня на коктейла, която бе даден от кмета в чест на официалните гости.