Драго Чая

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Драго Чая е един от обичаните, но позабравени в последно време български звезди. Съвсем наскоро той разкри много любопитна подробност от живота си, а именно защо Лили Иванова не му говори. След 14-годишна вражда Драгомир Драганов най-после разкри защо Лили Иванова не му говори. Примата на българската естрада се обидила на водещия заради възрастта си, пишат от show.blitz.bg. Тя смятала, че от Чая е тръгнала мълвата, че се е подмладила с 3 години и до днес се представя с фалшиво ЕГН, пише „Уикенд“. През годините Драго многократно правил опити да я омилостиви и да се помири с нея, но уви! Примата продължавала да се цупи.

През 2005 г. Лили сложи край на дългогодишното им приятелство. Изпълнителката на „Стари мой приятелю” отказваше да назове публично причините за разлъката им. 7-годишната им дружба бе прекъсната изневиделица. Двамата бяха записали дуетни песни, ходеха заедно по турнета, докато изведнъж Лили сложи край на приятелството им. Дълго време Драганов мълчеше за истинската причина, но най-накрая изплю камъчето и призна истината.

Лиля̀на Ивано̀ва Петро̀ва, по-известна като Лѝли Ивано̀ва, е българска поп певица. От 1961 г. развива непрекъсната изпълнителска и концертна дейност, записва песни и албуми, има медийни изяви, участва в телевизионни програми, снима се във видеоклипове. В знак на уважение за приноса си към българската популярна музика понякога е наричана „Примата на българската естрада“. Лили Иванова е родена на 24 април 1939 г. в гр. Кубрат. Тя е кръстена на починалата си по-голяма сестра Лиляна.

В кръщелното свидетелство е записана като Лиляна Иванова Петрова. Родители на Лили Иванова са Мария Петрова Дамянова и Иван Петров Дамянов (р. 1904 г.). Майка ѝ е от с. Тетово, до Кубрат. Баща ѝ е чиновник в полицията и кметството в периода преди 9 септември 1944 г., което става причина впоследствие да бъде арестуван за повече от 3 месеца. По време на Втората световна война започва да се занимава с отдаване на автомобили под наем, а след това става шофьор.Депутатите гласуваха пенсията на Лили ИвановаЛили Иванова е емблематична личност както за българския музикален бизнес, така и в общ план, тъй кат…Nov 23 2019skafeto.comЛили Иванова гласува, пожела успех на ФанкъдоваПримата на българската естрада Лили Иванова също упражни правото си на глас на днешните избори. Тя г…Nov 3 2019skafeto.com