дразни колегите си

От няколко дни Сашо Кадиев не се появява в ефир с Деси Стоянова в „Преди обед“. Причината за това е, че в момента той е в САЩ, където е на турне. Това обаче не пречи на актьора да се свързва всеки ден с колегите си и да се похвали с някоя друга нова придобивка. Точно така, той дразни колегите си в последната си публикация в социалните мрежи, както личи и от снимката.
Сашо Кадиев дразни колегите си със скъпи покупки (Снимка)

Американското турне на Сашо Кадиев ще се окаже доста доходоносно, противно на спекулациите, че актьорите ни не са добре платени, пишат от show.blitz.bg. Синът на Катето Евро не може да се оплаче от липса на работа, нито пък от добро заплащане. Е, театърът му е по-скоро хоби и оттам наистина получава смешни пари. Истински приходи трупа от воденето си на „Преди обед“, както и като водещ на „България търси талант“. Търсен е и за много добре платени реклами, което допълнително набъбва банковата му сметка.

Сашо замина за Америка, където няколко дни ще е на турне с постановката „Горката Франция“. Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града. Кадиев направи виртуалните си приятели от Инстаграм съпричастни с всяка своя стъпка – от качването в самолета до заспиването. Докато чака да се качи на борда той използва времето пълноценно. Без проблем Сашко реши да потроши някой лев и макар на летищата цените да са двойни, това явно не го притеснява.

С типичното си чувство за хумор реши да се похвали в социалните мрежи, че си е купил нови слушалки. Цената от 250 долара успя да шашне и неговите колеги, които пътуват с него. За разлика от Кадиев, те се издържат само от театър и подобна сума за тях е висока и непосилна.Разделен ли е с жена си Сашо Кадиев? (СНИМКА)Фалшива новина раздели актьора Сашо Кадиев с половинката му Таня Тончева. Сигурен източник, близък д…Sep 5 2019skafeto.comРазкриха тайната на Сашо Кадиев: Водещият поддържа идеална фигура с уникална отвара на Катето ЕвроОсвен с актьорските си умения, в последните години Сашо Кадиев се утвърди и като един от любимите те…Jul 11 2019skafeto.com

loading...