драстична диета

Кристиан Костов мина на драстична диета. Тази новина меко казано шокира феновете му, поради простата причина, че певецът очевидно няма нужда от диети, поне не и за да отслабва. Въпреки това се оказа, че има сериозна причина, която го е провокирала да се подложи на строг режим и тя е свързана с красотата и здравето му.

Кристиан Костов наскоро сподели за сериозен проблем, заради които почти не се храни. Гласовитият тийнейджър, който направи фурор при представянето си на „Евровизия“, шокира феновете си с това признание, пишат от show.blitz.bg.

Причината Крис да не се храни нормално е ортодонтски проблем. Певецът сподели в социалната мрежа, че трябва да гладува заради проблем със зъбите. Ортодонтът ме наложил строг режим – да не яде нищо в продължение на седмица. „Можете ли да си представите? Как ще издържа?“ – възкликва изпълнителят, който носи брекети заради проблеми със зъбите. Той е категоричен, че е много тежко да не ядеш нищо, но резултатът си заслужава.

Междувременно гласовитият певец, чиято звезда изгря на сцената на „Х фактор“, подготвя най-новото си парче. Официално представяне на сингъла обаче, е твърде възможно да се забави заради новите му брекети. Кристиан все пак зарадва почитателите си в социалните мрежи с видео с акустична версия на песента „Inside out“, като поясни, че не спира да твори, но помоли последователите си за търпение.

Кристиан Костов е роден в Москва на 15 март 2000 г. Майка му е от Казахстан (но от дълго време, още от времето на СССР, живее в Москва), а баща му е от Ямбол. През 2006 г. се записва в известния руски детски ансамбъл „Непоседы“. Участва в първия сезон на руското издание на шоуто за таланти „Голос Дети“ в отбора на Дима Билан и стига до финал. През сезон 2015/2016 участва, стига до финал и завършва на второ място в българското издание на „X Factor“. По-късно сключва договор с „Вирджиния Рекърдс“. Издава дебютния си сингъл „Не си за мен“ на 7 октомври 2016 година. С него заема 1-во място в националната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир.
Много неприятно: Психар преследва Кристиан КостовТалантът на Кристиан Костов е безспорен. Благодарение на специфичния си глас, пропит с дълбока емоци…Oct 9 2019skafeto.comПълна промяна: Кристиан Костов е неузнаваем (ГАЛЕРИЯ)Макар и едва на 19 години, Кристиан Костов е едно от най-популярните лица в родината ни. Той спечели…Sep 12 2019skafeto.com


loading...