анелия дъщеря
Ивон Динева

15-годишната дъщеря на певицата Анелия и Коко Динев – Ивон Динева, нарисува първата си картина, видя изданието „България Днес“, цитирано от hotnews.bg. Тийнейджърката, която не спира да споделя провокативни свои кадри на сочни устни, показа, че има талант да рисува.

За това се похвали самата Ивон, която е намерила време между макиажа и да покаже талантите си. Щерката на Анелия сподели платното си, изобразяващо лице на човек, според запознати то е на древногръцки бог, други припознаха Апостола на свободата Васил Левски, трети откриха в творбата на момичето символи от творбата „Викът“ на Едвард Мунк.

Вероятно е нещо средно. Въпреки това браво за усилията, тъй като откакто изгря на звездния небосклон, мнозина виждат в Ивон разглезено момиче, но ето, че тя е изключително талантлива и нищо чудно да успее да пробие в средите на изкуството.

Дъщерята на Анелия разкри каква иска да стане

Като малка Ивон е излизала няколко пъти с майка си на сцена, но явно засега музиката не влече младата дама и за разлика от другите си връстници като Емрах Стораро и Лоренцо няма да тръгне по стъпките на знаменитите си родители.

През годините наследничката на Динев неколкократно е обвинявана за тунингованата си визия, издутите си устни и интервенциите по себе си. В своя защита Ивон споделя, че няма абсолютно никакви операции, но не може да живее, без да си сложи изкуствени мигли. И е категорична, че още е девствена.

Дъщерята на Анелия разкри каква иска да стане

Всъщност вероятно заради тежкия грим, който често употребява, Ивон не прилича на 15-годишна тийнейджърка. Заради това тя обича да качва и натурални свои снимки, на които си личи фрапиращата й прилика с баща й Коко Динев.

Още:
Анелия призна най-съкровените си желания за 2020 годинаАнелия е сред най-обичаните български поп-фолк певици. Тя впечатлява феновете си не само с песните и…Nov 16 2019skafeto.com

Анелия нарече дъщеря си кифла и призна, че не е строга майка: 14-годишната Ивон със забрана да излизаПопфолк фурията Анелия нарече дъщеря си Ивон кифла. Певицата призна, че не е била достатъчно строга …Sep 28 2018skafeto.com

loading...