Дъщерята на Гала провокативна

Дъщерята на тв легендата Гала взима пример от родителката си и става все по-провокативна. Мари Константин не се притеснява да пуска разголени снимки, кадри от ваната или такива без сутиен. Младото момиче, което работи инфлуенсър пусна секси снимка, която веднага прикова вниманието на последователите й със щръкналите й зърна, пише Lupa.bg.

„Така, така…. като не става с акъл става с цици и дупе. Стар изпитан метод“ и „Щръкнали зрънца се виждат на първо място“ – са само част от коментарите под снимката.

Дъщерята на Гала не оставя нищо на въображението, гърдите й се виждат в детайли. Мама Гала дълги години се правеше на свенлива пуританка, но в последно време не спира да се пуска по прозрачни блузки, да демонстрира щтръкнали зърна или направо да публикува свои голи клипчета в инстаграм.

Щерката на Гала пусна провокативна снимка

Вижте още:
Мъжът на Гала качи първа обща СНИМКА на Рачков и новата му половинкаМакар още в края на миналия октомври да стана ясно, че Димитър Рачков и плеймейтката Анита Димитрова…Jun 7 2021skafeto.com

Дъщерята на Гала: Гърдите ми пораснаха!Дъщерята на Гала се похвали, че гърдите й са пораснали, пише Lupa.bg. Мари Константин е качила някол…May 26 2021skafeto.com


loading...