Дъщерята на Мадона
Снимка: Instagram

Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за старата поговорка, че крушата не пада по-далече от дървото, пише lifestyle.bg.

Още не са утихнали страстите покрай последната скандална фотосесия на Мадона, която беше цензурирана от Instagram, а ето че дъщеря ѝ вече е готова със своя такава.

25-годишната Лурдес е на корицата на януарския брой на списание PAPER, а фотосесията за изданието е дело фотографа Индиана Пиорек в стил 90-те.

 

View this post on Instagram

 

Лурдес или Лола, както самата тя се нарича, изглежда адски секси на всички снимки. Като изключим, че е цвета на косата всичко друго е очаквано – това, че е разголена, особено. И много ни напомня на прочутата си майка.

 

View this post on Instagram

 

Моделските качества на дъщерята на Мадона и Карлос Леон са очевидни, но както тя самата е признавала неведнъж – танците са това, което истински обича, припомня Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

„В танца не можеш да се скриеш, това е форма на изкуство, в която носиш емоциите си“, казва Лурдес и допълва, че именно танцът я е научил да бъде себе си във всяка ситуация.

Вижте още:
Снимките на Мадона, които бяха цензурираниМадона може и отдавна да не е издавала нова музика, но за сметка на това прави всичко по силите си д…Nov 27 2021skafeto.com
 


loading...