Дъщерята на президента размаха среден пръст

Дъщерята на президента размаха среден пръст. Щерката на Румен Радев бе хваната в неприятна изцепка насред София. Наследничката на държавния глава, която в момента е ученичка в 12- клас в столичното 35-о СУ „Добри Войников“, бе заснета от своя съученичка как показва среден пръст, докато се вози в автомобила на свой приятел.

Видеото бе публикувано от нейната дружка в социалните мрежи. На него се вижда как компанията на Дарина се е разделили в две коли, които се движат паралелно по столична улица. Радева се вози на задната седалка на едната и през отворения прозорец показва нецензурния жест на приятелите си в съседния автомобил. Видеото е озвучено от силна музика, която кънти от двете коли. От него се вижда, че Дарина и компанията й се забавляват и се провикват през отворените прозорци, докато се придвижват в неизвестна посока.

За пръв път президентската щерка лъсва в подобна светлина, като до момента публичните й изяви са свързвани само и единствено с успехите й на театралната сцена. По-малкият й брат Георги пък вече два пъти бе в епицентъра на скандала. Синът на държавния глава също е ученик, но в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, а в свободното си време усилено тренира футбол. В началото на тази година името му бе забъркано в скандал заради сбиване за момиче в софийска дискотека, където не би следвало в малките часове на нощта да се допускат лица под 18-годишна възраст. Преди това пък излезе информация за друго сбиване в двора на училището му, в което обаче той нямал физическо съприкосновение с никого, а просто бил свидетел на грозната случка.

Припомняме, че сестра му Дарина още от 9. клас е част от актьорската школа „Ле Страпонтен“, принадлежаща към гимназията, където тя учи. Благодарение на ролите си там Дарина неведнъж е участвала във всевъзможни театрални фестивали у нас и в чужбина, а за блестящото си представяне тя и съучениците й са били награждавани с първи места. От тази година обаче дъщерята на Радев ще трябва да се раздели с трупата, тъй като се готви за зрелостни и кандидатстудентски изпити. По всяка вероятност тя ще продължи висшето си образование в сферата на изкуствата.

И двете деца на Румен Радев живеят при майка си – неговата първа съпруга Гинка Кесякова, а с баща си се виждат по празници и специални поводи.Дъщерята на Румен Радев разкри душата си: Намерих любовта!Дъщерята на президента Румен Радев Дарина за пръв път проговаря публично за личния си живот. Поводът…Sep 29 2019skafeto.com

Дъщерята на Румен Радев се вихри на къмпинг по нощите (СНИМКА)Дъщерята на президента Румен Радев посрещна първото утро на юли месец на родното Черноморие. Дарина …Jul 17 2019skafeto.com

loading...