дъщерята Преслава

Дъщерята на Преслава все по-често се появява на снимките на известната си майка в Инстаграм. Двете позират като истинки модели или пък правят смешни физиономии за обектива. Вижте поредния умилителен кадър.

Преслава не скучае изобщо по време на социалната изолация, причинена от коронавируса, пишат от show.blitz.bg. И не й остава даже време за притеснения покрай малката Паола, която расте и се променя за дни. Вижте колко е пораснало момиченцето на поп фолк дивата и как вече умее да копира популярната си майка, особено в моменти на позиране пред фотообектива. Наскоро двете дами дори показаха какъв синхрон имат и под музикален съпровод, а под краткото видео изпълнителката написа шеговитото: „Зорът е, докато откачииш, после вече е лесно“.

Преслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска попфолк и народна певица. Сменила е рожденото си лично име от Петя на Преслава. Родена е на 26 юни 1984 г. в град Добрич, в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Има сестра, която е с три години по-голяма, и е народна певица от музикална компания „Пайнер“ – Ивелина Колева. На 14 септември 2018 г. Преслава ражда дъщеря си Паола.
Няма да повярвате какво направи дъщерята на Преслава (Снимка)

Преслава е завършила музикалното си образование в училище по изкуствата СОУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич, със специалност фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка. Едва 7-годишна изпява първата си песен с оркестър – „Тръгнала ми е Милена“. На 14 години участва във Великденското добруджанско надсвирване в гр. Генерал Тошево. Макар и против волята на родителите си, започва да пее още от 15-годишна по заведения. В ученическите си години със свои съученици сформират оркестър и го кръщават „Шанс“, а първия оркестър, с който е работила професионално е формация „Мега“. През лятото на 2003 г. Милко Калайджиев я открива за голямата сцена и я кани да пее с неговия оркестър в редица заведения по Черноморието, като преди това тя взима участие в клиповете към песните „Дръж ме да не падна“, „Не отказвам на жена“ и „Танцувай с мен“. Само няколко месеца по-късно Петя вече е част от музикална компания „Пайнер“ под творческия псевдоним Преслава.

Преслава е едно от най-ярките и знакови имена на българската музика през последното десетилетие. Притежава плътен и лесно разпознаваем глас – мецосопран. Благодарение на богатите си гласови възможности е способна да пее много стилове музика – попфолк, фолклор, поп, рок, джаз. Тя е първата певица, носителка на отличието „Музикален идол“ на телевизия „Планета“, и единствената в историята на попфолка, чиито общи титли „Певица на годината“ се изчисляват на 13. Певицата също така е отличена и с две международни награди за Най-популярна българска певица в чужбина и за Балканска звезда на Международните музикални награди съответно в Черна гора и в Истанбул. Освен това тя е от най-награждаваните български певици – нейните отличия и награди са почти 60 на брой, придобити за 10 години.

Вижте още:Преслава призна за корекциитеПреслава е сред родните поп-фолк диви, които с много уважавани и обичани от хората. В същото време о…Mar 26 2020skafeto.comПреслава, Коцето и Хазарта купонясват в ТайландПреслава заедно с Константин и Ицо Хазарта се събраха в Тайланд. Умишлено или не, тримата изпълнител…Jan 16 2020skafeto.com

loading...