дъщеря си

Алекс Раева е сред родните звезди, които рядко допускат феновете и обществеността до личния си живот. Тя стана майка, но до този момент не бе споделяла кадър на бебето, на който то да се вижда добре. Разбира се, това е личен избор, но е факт, че когато тя качи снимка с дъщеря си, това предизвика огромен интерес. Както се вижда и от снимката, дори сега певицата и водеща не показва изцяло лицето на малката, но все пак хората имат възможност да видят как изглежда детето.

Александра Раева най-после показа личицето на бебето си. Певицата публикува снимка в Instagram, на която е гушнала 4-месечната си дъщеричка, пишат от iwoman.bg. „А в студените дни с Лиа се топлим една друга“, написа гордата майка в социалната мрежа. Лиа, която е кръстена на бащата на певицата, се роди на 2 август. Раева изключително старателно пази личния си живот от общественото внимание. За бащата на детето й се знае съвсем малко и то по решение на водещата.
Алекс Раева показа дъщеря си (Снимка)

Александра Раева, по-известна като Алекс Раева, е българска певица. Родителите ѝ са актьори – Илия Раев и Наталия Бардская. Сестра ѝ Веселина Раева е актриса и преподавател в НАТФИЗ. От 2001 до 2006 г. е част от „Шоуто на Слави“ и взема участие в турнетата на „Ку-ку бенд“. Започва самостоятелна кариера през 2006 г.

От 2011 до 2014 г. играе Нина Роси/Росица Николова в сериала „Седем часа разлика“. През 2016 води кулинарното реалити „Bake Оff: Най-сладкото състезание“, заедно с Рафи. През 2017 г. участва в българския дублаж на филма „Смърфовете: Забравеното селце“, в ролята на Смърфурия (озвучавана в оригинал от Мишел Родригес). Заедно с Мария Игнатова са водещи на „България търси талант“ и „Екс Фактор“.

Вижте още:Алекс Раева се връща в светлината на прожекторите? (Снимка)Алекс Раева е една от българските известни личности, които се харесват на публиката, заради непосред…Sep 24 2019skafeto.com
Изплува голяма тайна за мъжа на Алекс РаеваАлекс Раева е една от звездите в родния елит, които предпочитат някои неща от личния им живвот да ос…Sep 26 2019skafeto.com

loading...