Дъ Шоуто Нейков

Новото „Дъ Шоуто“ на Любо Нейков и Тончо Токмакчиев, което изключително разочарова зрителите, имаше невероятно кратък живот. Злополучното предаване бе свалено скоропостижно от програмата на bTV.

От медията официално оповестиха, че от понеделник късните новини ще се излъчват от 22 часа от понеделник до петък през летния сезон. По същото време – от 22 часа в момента върви бездарното предаване, срещу което зрителите скочиха веднага след първия епизод, пише Hotnews.bg. Поглед на програмата схема на телевизията показва, че от понеделник – 23 май, в 22 часа ще бъдат късните новини, после шоуто на Николаос, което също плаче за махане и после сериал-в случая-„Островът на Пиетро“.

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е логична стъпка в постигане на целта ни да бъдем по-близо до зрителите. През последните месеци новинарското съдържание придоби още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните събития и процеси в страната и чужбина“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 г. Мария започна да води bTV новините от 23ч., а от януари 2022 г. тя редува вечерните ефири с Полина.


loading...