дядо Гошо и баба Зорка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

С коледна фотосесия синът и снахата изненадаха бившия президент Георги Първанов. Дядо Гошо и съпругата му – баба Зорка, получили интересен подарък за празниците – професионални снимки на семейството на наследника му и най-новото попълнение във фамилията – внучето им, което се появи на бял свят това лято.

Ивайло Първанов, съпругата му Роси и техният малък син позирали пред фотограф пред специални коледни декори. Напоследък услугата е хит сред младите семейства, които искат да запечатат спомените от празниците на снимки. Цената на подобен род коледен спомен варира между 200 и 300 лева, в зависимост колко кадъра искат да им бъдат направени клиентите и колко различни декора се сменят по време на сесията. От фотосите на Първанови се вижда, че последното внуче на президента е одрало кожата му и изключително много прилича на известния си дядо и баща си Ивайло. Малчуганът, също като тях, е с кристалносини очи и къдрава руса коса, каквато навремето и двамата имали. На снимките пък майката – красивата Роси, блести с шармантен тоалет и по нищо не ѝ личи, че скоро е раждала.

Това ще е първата Коледа на новото попълнение в семейство Първанови, а край масата на бившия президент ще се събере цяла рота внуци. По-големият му син Владимир отдавна изпревари брат си и е горд татко на две дечица. Първото внуче на бившия държавен глава се роди през 2011 г. и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория. Въпреки че политикът и жена му Зорка вече са изпитали двукратно щастието да бъдат баба и дядо, и сега се чувствали сякаш им било за първи път.

Те затрупвали със скъпи армагани както внук №3, така и снаха си Роси, която изключително уважавали и ценели. От коментарите под коледните снимки на младото семейство се разбира, че приятелите им желаят скоро да се радват и на дъщеричка, а те не отричат, че и втори наследник им влиза в плановете.

Виж още:И Софи Маринова намаза от изборите, прибра 5 бона от Първанов (СНИМКИ)„Град Стрелча. Благодарим за топлото посрещане”. Това написа Софи Маринова в своя профил в Инстаграм…Oct 8 2019skafeto.com

Първанов празнува рожден ден с ГлорияБившият президент Георги Първанов и поп-фолк дивата Глория отпразнуваха рожден ден заедно, но не бук…Jul 8 2019skafeto.com