Ева Веселинова близнаци

Ева Веселинова е бременна с близнаци. Това призна самата чаровна блондинка в профила си в социалната мрежа, предава БЛИЦ.

Бившата ко-водеща от „На кафе“ и репортерка в „Господари на ефира“ ще става горда майка на близнаци. В Инстаграм тя публикува снимки с видимо доста наедряло коремче, което държи с ръце. Ето какво написа към кадрите.

„Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен.

Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца.

Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо!

Живот на крайностите! Не познавам „златната среда“. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО.

Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце.

Естествено под снимките моментално заваляха поздравления и пожелания за здраве на нея и дечицата. Личният живот на Ева Веселинова винаги е представлявал интерес за медиите. Още повече пък за тайното й гадже, което упорито се крие от светлините на прожекторите. Преди време блондинката призна, че връзката й с него вече продължава цели две години, но продължи да пази името му в тайна.

Блондинката отрече човекът до нея да е богаташ, бизнесмен или продуцент, както се тиражираше, но не издаде повече за него от това, че е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен.

Виж още:Гала проговори за войната си с Ева ВеселиноваГала най-после се осмели да проговори за бившата си колежка Ева Веселинова. Блондинката от Плевен ув…Nov 5 2020skafeto.com

Най-накрая! Ева Веселинова проговори за новия си мъж: Не е женен продуцент, не е богаташОт 2 години насам чаровната Ева Веселинова има мъж до себе си, който безспорно е една от причините з…Sep 21 2020skafeto.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova)


loading...