Бившата панелистка в „На кафе“ Ева Веселинова май е бременна, този слух обикаля светските среди в последните няколко седмици. Според горещата клюка сексапилната блондинка, която остана без работа, пометена от летните рокади в предаването на Гала, чака дете.

Точно предстоящото майчинство било причината Ева да не приема покани за работа от други телевизии, а предложения не й липсвали. Веселинова се примирила с факта, че ще отсъства за по-дълго от екран. Но била уверена, че времето извън телевизията няма да се отрази на популярността й.

В последно време блондинката е доста пестелива на публикации, почти не качва снимки и сторита в социалните мрежи, което е нетипично за нея. Отделно залага на широки дрехи и крие корема си. Преди време тръгна слух, че Ева има връзка със семеен мъж, но тя отрече и за пръв път открехна завесата на личния си живот. „Не е женен, не е и продуцент, не е богат благодетел. От 2 години сме заедно и не го крия. Който ни познава, той знае за нас“, бори слуховете Ева.

Вижте още:
Гала проговори за войната си с Ева ВеселиноваГала най-после се осмели да проговори за бившата си колежка Ева Веселинова. Блондинката от Плевен ув…Nov 5 2020skafeto.com

loading...