Евгени Минчев Ружа Игнатова книга

Любовните терзания и фатална любов на Ружа Игнатова разкрива Евгени Минчев в книга. В поредица от лични срещи и разговори бизнес дамата е изповядала свои тайни пред светския лъв. Минчев ще разкаже всичко това, за да представи своята приятелка не като фатална измамница, а като обикновен човек с проблеми и любовни драми. Лордът вече е почти готов със спомените си за издирваната бизнес дама, която е обвинена в най-голямата измама в съвременната история – над 4 милиарда долара.

Игнатова се издирва от ФБР и Интерпол от 2017, но продължава да е в неизвестност.

Книгата ще се казва „Ружа – преди one coin“ и разказва подробности за живота на Игнатова във времето, в което империята на криптокралицата бележи невиждан възход. Ружа организира партита за десетки хиляди долари по цял свят. Минчев е с нея по време на изискани приеми в Лондон, организира събития в огромния ѝ палат на родното Черноморие, дава ѝ награда „Бизнес дама на годината“, съветва я как да се облича и как да се държи в обществото.

Самият Минчев досега не е говорил пред медии за своята приятелка.

„Търсили са ме и от международни издания“, признава лордът. Той обаче усещал как всички искат от него да говори негативни неща за Ружа. Затова Минчев решава да напише книга, в която не е подведен от журналистически въпроси.

„Открих къщата ѝ в Созопол, пях на яхтата ѝ, отразявах това, което прави. Заведох я на Руския бал в Лондон, в чийто комитет съм, и я запознах с наследниците на руската корона Романови. Ядохме сандвичи, поръчахме си хайвер – нищо, което обикновен българин с определен статут да не може да си позволи. Толкова за Ружа“, лаконичен е засега Минчев, предава „България днес“.

Той е готов да разкаже как бизнес дамата искала да прави и своя марка козметика. Най-интересната част от спомените на Минчев се очертава да бъдат подробности за яхтено парти, организирано през 2017 година. На него са присъствали Преслава, Гери Никол и още 75 подбрани личности от родния елит, чиято самоличност засега се пази в тайна. Малко след партито Игнатова изчезва безследно, а в основата на заплетения казус според международни издания стои тайнствен млад мъж, а не съпругът ѝ.

Вижте още:
Интересни данни изплуват от досието на Ружа Игнатова в ЕврополТвърди се, че Ружа Игнатова, известна още като „изчезналата криптокралица“, е получила полицейска ин…Oct 20 2022skafeto.com

Разузнавач: Криптомилиардерката Ружа Игнатова имаше чадър от властите в СофияФранк Шнайдер, бивш ръководител на разузнавателната агенция в Люксембург, специалист по корпоративна…Aug 20 2022skafeto.com


loading...