екранни двойки

Романтичните филми са сред най-предпочитаните, особено от дамите. От една страна те са предвидими, но в същото време именно осъзнаването, че щастливият край предстои, носи на зрителите едно спокойствие, докато ги гледат. Разбира се, химията между двамата главни герои също е от огромно значение. Днес ще ви представим 8 екранни двойки от романтични филми, които обаче хич не могат да се понасят.

Никой от нас не може да избере хората, с които работи, а това важи с пълна сила и за холивудския елит, предават от dama.bg. Понякога враждата на работното място може да попречи за изпълнение на задълженията, но когато става дума за актьори, това би могло да бъде катастрофално. Нещата стават още по-трудни, когато актьори, играещи любовна роля на екрана, не могат да се сработят. Те трябва да имат достатъчно огън и страст помежду си, за да поддържат сюжета и да успеят да предадат на зрителя тези емоции. Понякога тази взаимна ненавист може да доведе до голяма страст пред екрана, какъвто е случаят с Рейчъл Макадамс и Райън Гослинг от филма „Тетрадката“. А в други случаи, негативните емоции надделяват и нещата просто не се получават, независимо от всичко. Тези 20 двойки са пример за този тип актьори, които не само не са имали химия помежду си, но и не са могли да издържат един до друг.

Бионсе и Идрис Елба
„Омраза“ е може би твърде силна дума, която да описва чувствата между Идрис Елба и Бионсе на снимачната площадка към посредствения трилър „Обсебенa“. През цялото време си личи, че няма много топлина между тях. Въпреки факта, че са двамата от най-красивите хора в шоубизнеса, не се породи никаква страст в персонажите им. Възможно е това да е така, защото Елба сподели, че целуването с Бионсе му е „малко странно“.

Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън
Като се има предвид, че двамата актьори са имали друг романтичен филм заедно – „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, се предполага, че трябва да се сработят бързо и да нямат никакви проблеми. Случаят обаче изобщо не е такъв по време на снимките на „Златна възможност“. Причината е била, че двамата имали различен метод за работа и за това как да се получат нещата. Твърди се, че Макконъхи не издържал на несериозността и постоянните закъснения на Хъдсън, докато пък тя заявила, че не можела да понася миризмата на тялото му по време на любовните им сцени.

Джаред Лето и Марго Роби
След толкова много отлични актьорски игри на „Жокера“, интерпретацията на Джаред Лето определено беше по-слаба от всички тях. Допълнителният фактор за това беше липсата на химия между него и Марго Роби. Самата тя смята, че това се дължи на факта, че никога не са репетирали своите роли извън камера.

Анджелина Джоли и Джони Деп
Това със сигурност са две от иконите на Холивуд, но въпреки това, събрали се заедно, не успяха да създадат нужната искра, която сме свикнали на гледаме и от двамата. Твърди се, че Джоли е била разочарована от различната визия на Джони Деп по време на снимките на „Туристът“, което я е затруднило да изпълни ролята си със цялата страст, която всички знаем, че притежава.

Дакота Джонсън и Джейми Дорнан
„50 нюанса сиво“ е един филм, в който химията между двамата актьори е основната линия, обаче между Джонсън и Дорнан такава действително не съществува. Ясно е, че във филма има наистина горещи сцени, които са трудни, особено за по-неопитни звезди, но не само това е причината за студенината между тях. Истината е, че те не са се харесвали особено много. Из Холивуд се разнасяли многобройни слухове за отношенията между двамата и за взаимното им пренебрежение.

Кейт Бекинсейл и Люк Уилсън
Двамата изиграха влюбена двойка в трилъра „Ваканция“, въпреки, че вместо влюбени, по-скоро изглеждаха сякаш на ръба на раздялата. Бекинсейл намерила Уилсън за непрофесионален, докато за самия Уилсън се твърди, че е мразил актрисата толкова много, че никога не би говорил с нея, ако не беше камерата.

Ник Нолти и Джулия Робъртс
От много време в анкети и списъци за двойки от звезди се тиражира това, че Робъртс и Нолти не се харесват. Може би именно това е причината за тяхната нереалистична любов на екрана в „Обичам неприятностите“. Робъртс смята, че Нолти е „отвратителен“, докато той в интервюта е казвал: „Тя не е добър човек – всеки знае това.“ В крайна сметка са снимали повечето си сцени отделно.

Марлон Брандо и София Лорен
Признати за едни от най-красивите хора в света, Брандо и Лорен не успяха да запалят огъня по между си във филма „Графинята от Хонгконг“ от 1976 година. Според автобиографията на Лорен, омразата ѝ към актьора се породила когато той започнал да я сваля по време на снимките на филма. Многократно тя му казвала да спре, а той не уважил молбите ѝ. Именно това е довело до студенината между тях на снимачната площадка – което си личи и от крайния продукт.Най-лошите роли на най-добрите актьори в ХоливудДори и най-добрите актьори понякога правят грешен избор за това в кой филм да участват. Разбира се, …Nov 8 2019skafeto.comКъде са сега любимите ни деца актьориВ Холивуд често се налага да се снимат филми с деца актьори. Това е съвсем нормална практика, но е ф…Nov 5 2019skafeto.com

loading...