Модата на дългите изкуствени коси все повече и повече остава някъде назад в миналото. Популярните екстеншъни отдавна не са така търсени, както навремето, когато употребата им бе истински бум сред знаменитостите. Днес много малко от известните личности използват изкуствени кичури, но Андреа не се разделя с космалаците.

Освен стабилния фотошоп, вталяване на лице и тяло, Андреа предизвиква смях и с дългата си изкуствена коса, която си личи, че не е нейна.

„Носи цели 4 реда екстеншъни, а понякога й се виждат дори щипките на които са закачени кичурите“, коментират колежки на изпълнителката пред lupa.bg.

Бившата на Кобрата е известна и с това, че не си сваля грима преди сън което е изключително вредно за кожата и вече си личат щетите от спането й с грим.

Вижте още:
Андреа пак го направи в ДоминиканаФолк дивата Андреа отново го направи в Доминикана. Тя разгорещи последователите си в социалните мреж…Feb 7 2020skafeto.com

Андреа навърши 33 (ГАЛЕРИЯ ОТ ПАРТИТО ЗА ЧРД 18+)Януари може и да се приближава към своя край, но тържествата, които съпътстват годината, едва сега з…Jan 24 2020skafeto.com

loading...