Елена и Флорина

Шефът на новините, актуалните предавания и спорта в „Би Ти Ви Медия груп” Антон Хекимян е в шок! Водещият, който седна в стола на уволнения Венелин Петков, е в паника от напускането на две от най-харизматичните дами в спортния отдел – Елена Яръмова и Флорина Иванова, съобщава сайтът Лупа, позовавайки се на свой източник в телевизията.

Преди дни стана ясно, че красавиците напускат медията до дни. Флорина Иванова и Елена Яръмова се махат заради многото работа, постоянния стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на телевизионерите, твърди осведоменият източник.

Хекимян в шок! Търси нови Елена и Флорина (СНИМКИ)
Флорина Иванова

Вероятно Флорина ще търси пристан в друга медия, която не било задължително да е телевизия. Говори се много сериозно, че това ще е пресслужбата на футболния ЦСКА. Иванова се решила на крайната стъпка, след като станало ясно, че нейната приятелка Елена Яръмова смята да напуска.

„Флори прецени, че работата ще се удвои, а напрежението и сега е прекалено голямо. Затова и тя хвърли молбата за напускане”, обясни информаторът.

Яръмова, обаче, се маха от Би Ти Ви без да има никаква оферта за нов професионален ангажимент. Говори се, че хубавицата дори няма да търси нова работа, а ще отдели известно време на себе си и семейството, преди да реши какво смята да прави занапред.

Хекимян в шок! Търси нови Елена и Флорина (СНИМКИ)
Елена Яръмова

Брюнетката е омъжена за бившия спортен коментатор Алекси Сокачев, с когото имат две дъщери – голямата Александра е на 13 години, а малката Кристин – на 4. В момента съпругът на тв водещата работи като мениджър операции и телевизионно излъчване в УЕФА.

За това колко сериозна е в намерението си да напусне говори и фактът, че Хекимян ѝ предложил повишение на заплатата и нова работа вътре в телевизията, но Елена категорично отказала.

Виж още:Журналисти напускат бТВДве от красивите журналисти на Би Ти Ви напускат медията до дни. Флорина Иванова и Елена Яръмова от …Jun 19 2022skafeto.com


loading...