Кралица Елизабет COVID хеликоптери болница деликатес
Снимка: Titanic Belfast

Британската кралица Елизабет II ненавижда стриди и е напълно забранено те да бъдат сервирани в нейно присъствие. Това разкри Чарлз Оливър, който е един от дългогодишните служители на Нейно Величество. Подобна неприязън към морския деликатес изпитвал й нейният покоен съпруг принц Филип.

Всеки нов служител в кухнята на Бъкингамския дворец задължително е инструктиран за храните, които не обича кралицата и какво никога не бива да се слага на кралската трапеза. От там споделят още, че Елизабет трудно може да бъде наречена гурме, защото предпочитала едни и същи ястия, които от години поръчва на готвачите си.

Главният готвач, който е работил повече от петнадесет години в кухнята на Бъкингамския дворец, заяви, че принц Филип обичал да опитва нещо ново, но тя винаги изучавала детайлно рецептата, преди да се съгласи на някой нов деликатес.

За разлика от стридите, Елизабет II имала огромна слабост към шоколада. Поради което Нейно Величество винаги лесно давала съгласието си сладкишите, към които се добавя какао и любимия й черен шоколад.

Вижте още:
Разкриха секретния план за действие при смъртта на Елизабет IIТоп секретният план за действие при смъртта на британската кралица Елизабет Втора беше разкрит, съоб…Sep 3 2021skafeto.com

Кралицата отбеляза Платинения си юбилей необичайноКралица отбеляза Платинения си юбилей със засаждане на дърво. Елизабет чества 70 години на трона – н…Oct 2 2021skafeto.com


loading...