Дори и на 56-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето сякаш е спряло, продължава да изглежда все така зашеметяващо – дори и по бански.

И самата тя явно си дава сметка за това. Затова и често публикува снимки в Инстаграм с доста оскъдно облекло. Последната е само отпреди няколко дни. На нея звездата позира в стилен син бански костюм в две части от снимачната площадка на новия си филм.

Актрисата, която е и бивш супермодел, знае как най-добре да застане пред камерата. Затова тя се е излегнала лежерно на дивана, в поза, която идеално подчертава фигурата ѝ.

Елизабет Хърли още изглежда страхотно по бански

За новия си филм, Елизабет единствено разкри, че се снима на „слънчево“ място. „Заснемането на слънчев остров има своите плюсове“, гласи надписът към снимката.

И никак не е изненадваща реакцията на последователите ѝ, които я отрупаха със суперлативи. „Страхотно“, написа един, докато друг я нарече „най-зашеметяващата“. Следващият пък сподели, че „точно така изглежда една красива жена“.

Елизабет Хърли още изглежда страхотно по бански

И това съвсем не е първият път, когато Елизабет споделя с последователите си грабващи окото снимки. Звездата е известна с това, че често демонстрира невероятната си фигура, независимо дали по бански или в красиви, секси тоалети.

Отношението на Елизабет към живота може да бъде вдъхновение за много жени на нейните години. И доказва, че не е нужно човек да е на определена възраст, за да вярва в себе си и постоянно да се изявява.


loading...