Елизабет Хърли гола СНИМКА

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Британската знаменитост Елизабет Хърли доказа за пореден път, че възрастта е само цифра и нажежи страстите в социалните мрежи.

57-годишната актриса сподели в Instagram своя гола снимка и предизвика лавина от положителни коментари. „Винаги зашеметяваща“ и „Неостаряващата кралица“, са само част от суперлативите, с които бе залята звездата от „Кралски особи“.

В нета Хърли публикува и фотос, на който позира в плажна роба и бели бикини на собствената си марка бански костюми „Elizabeth Hurley Swim“. Лиз Хърли посочи, че робата е лимитирана серия, докато позира пред слънчевите отблясъци, отразени във водите на океана.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Елизабет Хърли влезе в света на модата със собствена линия бански костюми през 2005 година, пише „Телеграф“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)


„Реших да се впусна в това плажно приключение, защото винаги съм била обсебена от дрехите, които носим по време на нашите ваканции и защото това е област, в която жените, независимо от формите и размера си, могат да изглеждат невероятно, но и нелепо. Искам да създам колекции, които на карат жените да се чувстват страхотно на всяка възраст“, обяви звездата на сайта на своята компания.

Вижте още:
Ето как Елизабет Хърли поддържа перфектнати си форма56-годишната Елизабет Хърли винаги изглежда безупречно. Или поне ние досега не сме попадали на нейна…Oct 27 2021skafeto.com