Елица от Игри на волята

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

И новият сезон на „Игри на волята“ предлага солидно количество интриги, сплетни и удари под кръста, както обикновено се случва в риалити форматите. Този път под прицел е спортистката Елица, която си навлече жесток хейт в мрежата с поведението си, пише БЛИЦ.

„Тази Елица е срам за всички спортисти. Спортистите трябва да дават пример. А тя показва само егоизъм, да не говорим, че на последната игра се смееше нагло и се опитваше да дразни Касим. Не й прави чест. Изобщо… много подло същество“.

„Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, за да отсъпи победата на Касим, вместо да говори за храна през цялото време Гадина! Вънка!“

„Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните“, са само малка част от коментарите в социалната мрежа след петъчното издание на формата. Една от основните причини за масовото недоволство е поведението на Елица по време на едно от състезанията.

27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов медал по борба в Рио де Жанейро през 2016-та, май сериозно прекалява с изказванята и претенциите, но да видим дали това не е част от стратегията й.

Виж още:Джаферович e дразнител №1 в „Игри на волята“Евгения Джаферович е един от участниците в тазгодишния Сезон 4 „Игри на волята“. 32-годишната инфлуе…Sep 11 2022skafeto.com


loading...