ели бинева милано

Ели Бинева е световна шампионка с ансамбъла пo художествена гимнастика на България, но след като прекрати спортната си кариера, дъщерята на Слави Бинев успя да пробие в модата. През последните две седмици Ели е в столицата на модата – Милано, където получи сериозен ангажимент от голяма модна агенция, разкрива Дир.бг.

Ели публикува серия от фотографии от Милано в своя официален Инстаграм профил. В италианския град са ситуирани някои от най-известните модни марки. Два пъти годишно в Милано се провежда традиционната Седмица на модата – през февруари и септември.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ELI BINEVA👽 (@elibineva_official)

Седмицата на висшата мода в Милано тази година започва на 23 февруари и ще продължи до 1 март. Очаква се Ели Бинева да вземе участие в нея. Модното събитие ще се проведе въпреки коронавирус пандемията и строгите ограничителни мерки.

След като станаха известни влечението и таланта на Ели Бинева към модата, някои специалисти в областта я сравниха със световноизвестния модел Кара Делевин.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ELI BINEVA👽 (@elibineva_official)

Самата Ели не крие, че Кара е нейният идол в модата, на нищо чудно и скоро да ги видим да дефилират заедно.

Ели Бинева прекрати спортната си кариера през лятото на 2019 г., след като няколко години се бореше с контузии.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ELI BINEVA👽 (@elibineva_official)

Бившата гимнастичка преодоля тежка травма в глезена, но не успя да се справи с жестоките болки в гръбнака. Нейният баща – политикът Слави Бинев, разкри преди време, че дори операция в чужбина не е помогнала, затова за Ели нямаше друг вариант, освен да прекрати спортната си кариера.

Виж още:Скандалът става грандиозен, Илиана Раева не спести нищо на НешкаПрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на …Dec 2 2020skafeto.com

Днес България плаче от радост! Тези момичета ни разплакаха, защото ни донесоха медалДнешният ден е прекрасен за България, защото новият ни ансамбъл по художествена гимнастика превзе Мо…Feb 19 2017skafeto.com


loading...