емануела бнт

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

От миналата седмица в ефира на БНТ блести нова звезда. След назначаването на бившата изгора на Андрей Арнаудов – Надя Иванова, сега там работи и Емануела Толева, която е настоящата му любов и майка на детето му.

Тя премести рубриката, която в продължение на няколко месеца водеше в „Тази събота и неделя“ по bTV при Жоро Любенов. Андрей и Емануела цъфнаха един до друг в студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ в неделната сутрин и веднага разбуниха духовете в социалните мрежи, пише „Уикенд“

Двойката беше засипана основно с негативни коментари.

Много от потребителите на социалните мрежи възроптаха срещу набутването на поредната „половинка“ на някого в националния ефир. Други пък недоумяват как момиче като Толева е харесала мъж като Андрей. Любенов пък на свой ред не пропусна да отбележи, че това е първият път, в който семейството застава пред камери заедно. Това, което ги е накарало да се появят съвместно в БНТ е обявената като нова рубрика на Емануела „Навиците на успеха“, която вече ще се върти в ефира на БНТ.

Андрей побърза да поясни, че жена му е работила като редактор доста преди запознанството им, но двамата по принцип избягват съвместната работа. Освен това от думите му стана ясно, че очевидно платформата му „България те иска“, с която се занимава напоследък, е финансирала проекта на жена му.

Емануела разкри, че в деня на изборите – 2 април ще бъде излъчено интервюто ѝ с принц Кирил, което за нея е сбъдната мечта. Двамата ще се срещнат в Лондон на събитие на платформата на Андрей, за което очакват 1000 български емигранти на Острова. Там щял да говори и Димитър Маринов.

Влизането на Емануела в БНТ става по-малко от два месеца, след като в обществената телевизия бе назначена нейната предшественичка в леглото на мъжа ѝ – Надя Иванова. Тя стана водеща на предаването „100% будни“, в което си партнира с актьора Стефан Щерев. Предишната водеща, която беше и продуцент на шоуто – Мария Андонова, напусна телевизията, обявявайки, че занапред ще се занимава с човешки ресурси.


loading...