Емануела Динев

Емануела се държи като истинско борбена и отдадена майка и прави всичко възможно да отвоюва втория си син от баща му Димитър Динев. В инстаграм тя показа снимка на момчето си, правена от поредната приятелка на бизнесмена и попита с какво право девойката с име Виктория Крумова снима наследника й.

Емануела избухна: Парцалеса отглежда сина ми!

Емануела не пропусна да захапе и съдийката, която реши да повери хлапето на баща му за отглеждане. Това решение чалгаджийката обжалва и в момента тя отглежда малкия Мити.

Детето обаче гостува и на татко си, който сменя жените си като „носни кърпи“, твърди още певицата. „Ето поредната жена отглеждаща сина ми когато е при любящия си баща! На всеки три, четири месеца е различна и Съдия Динева, прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!! Под“поредната жена“ нямам в предвид детегледачка… А поредната парцалеса до „любящия баща“.

Фолк дивата Емануела живее в истински кошмар, психопат я преследва от 4 годиниФолк звездата Емануела се оказа жертва на свой почитател, който я преследва я неуморно вече 4 години…Jul 17 2019skafeto.com

Миналата година, сина ми се прибра от режим при „любящия баща“ с гъбички на интимните части, но и това не беше кредитирано от съдийката Динева, сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа???!!!! А относно това момиче позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към „любящия баща“!?“, избухна Емануела.

Съдът взе детето на ЕмануелаСъдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права …Jul 20 2019skafeto.com

loading...