https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ема Уотсън демонстрира невероятна фигура в поредица от зашеметяващи снимки за новата кампания на Prada Beauty. От няколко месеца насам актрисата е официално рекламно лице на голямата модната марка.

В последната фотосесия, отпреди ден, 33-годишната звезда се впуска в морски приключения. И позира смело – на плажа в секси изрязан черен бански, декориран с блестящи детайли, държейки дъска за сърф или седнала в лодка, радваща се на малко куче.

От снимките, освен полъх на лятна безгрижност, се улавя и увереността на Ема, която от малкото момиче, познато ни от филмите за от Хари Потър, се е превърнала в красива млада жена.

Увереност Ема демонстрира и в личния си живот. Наскоро тя бе забелязана да се разхожда с Райън Кон, основател на марка закуски. Двамата бяха засечени не къде да е, а във романтичната Венеция.

И това се случва само няколко седмици след като стана ясно, че актрисата се е разделила с Брандън Грийн, с когото се срещаше в последните 18 месеца. Брандън, който е от влиятелно семейство в модната индустрия, има репутацията на любител на партита и през годините се среща с редица модели.

Сега Ема Уотсън се е фокусирала основно върху кариерата, като амбициите ѝ са да застане зад камерата. За целта тя вече е създала две филмови продуцентски компании.