Емилия загуби

Загубата на близък човек винаги се понася тежко от нас, независимо дали става въпрос за наш кръвен роднина или за човек, който просто е бил наш приятел или е повлиял значително на живота ни. Именно това се е случило с една от най-известните поп-фолк певици у нас. Емилия загуби човек, който макар да не е нейн кръвен роднина, е оставил отпечатък върху живота й.

Емилия понесе нова загуба на един от най-скъпите хора в своя живот и емоционалното й състояние в момента е доста крехко, предават от show.blitz.bg. Фолкпевицата, която неведнъж е споделяла, че е много чувствителна, прие с изключителна тъга новината, че си е отишъл любимият й учител Димитър Колев. Преди години именно музикантът дава тласък на кариерата на гласовитата блондинка и разкрива таланта й. Днес Емилия дължи факта, че е една от най-големите поп фолк звезди у нас именно на него.
Емилия загуби много скъп човек (Снимка)

„Един прекрасен човек, голям музикант и неподражаем педагог ни напусна.Димитър Колев – учител, на който дължа много от това, което съм в момента. Един човек, който ми даде толкова много. Даде ми основата, която до ден днешен ми е нужна и се гордея, че точно той ми беше първия учител по музика“, написа изпълнителката в социалата мрежа. И добави през сълзи: „Поклон пред светлата ти памет, учителю! Оставам с голямо уважение към вас и благодаря!!! Съболезнования на всички близки“.

Емилия е родена в семейството на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея; казва се Даниела. Като малка Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя казва, че едва ли не е израснала по болниците. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава обучението си в Музикалното училище в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отказва, за да подпише договор с музикална компания „Пайнер“. От димитровградската компания я одобряват, въпреки че гласът ѝ е необработен. Междувременно Емилия продължава обучението си в музикална паралелка в Димитровград и завършва през 2000 г. На 11 май 2008 г. ражда първородния си син – Иван. На 3 октомври 2016 г. Емилия стана майка за втори път като роди дъщеря си Мира.Замесиха Емилия, Коко Динев и Анелия в голям скандалПевицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че…Aug 8 2019skafeto.comПевицата Емилия и Башур взимат тузарски палатПоп-фолк дивата Емилия съвсем скоро може да се настани в тузарския палат на покойния оръжеен търгове…Feb 21 2019skafeto.com

loading...