Емилия личен живот

Емилия е сред родните поп-фолк диви, които винаги са изглеждали добре. Истината е, че това се дължи на нейните постоянни усилия, които могат да бъдат само и единствено похвални. След като седмици наред отношенията на Емилия с любимия й Жорж Башур бяха обект на голямо медийно внимание, но накрая историята завърши с хепи енд за двамата, ето, че сега поп фолк дивата е на прага на поредно трудно решение в личния си свят, пишат от show.blitz.bg.

Откакто е с бизнесмена изпълнителката на няколко пъти е давала повод на феновете си да си мислят, че може би очаква дете от новата си любов. И може би, когато наистина се случи, тя ще изчака до последно, преди да го обяви. Дотогава обаче, Емилия е решила да направи драстична промяна във визията си, като свали излишните килца от фигурата си, за да няма повече спекулации с това бременна ли е или не, пише „Уикенд“.

За целта гласовитата блондинка ще заложи на доста лек хранителен режим, в който преобладават плодовете и зеленчуците. За спорт обаче, не може и да става дума, защото Емилия не е голяма фенка на активната двигателна култура, затова ще компенсира със стриктен хранителен режим.

Емилия е родена в семейството на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея; казва се Даниела. Като малка Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя казва, че едва ли не е израснала по болниците. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава обучението си в Музикалното училище в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отказва, за да подпише договор с музикална компания „Пайнер“. От димитровградската компания я одобряват, въпреки че гласът ѝ е необработен. Междувременно Емилия продължава обучението си в музикална паралелка в Димитровград и завършва през 2000 г. На 11 май 2008 г. ражда първородния си син – Иван. На 3 октомври 2016 г. Емилия стана майка за втори път като роди дъщеря си Мира. На 21 юли 2018 г. се жени за Жорж Башур.

Вижте още:Ето защо Жорж Башур си е тръгнал от ЕмилияЕмилия е била зарязана от половинката си Жорж Башур, след като е отишла на 50-годишнината на бившия …Mar 7 2020skafeto.comЕмилия с разкрития за БашурНавръх Международния ден на жената – 8 март, Емилия показа категорично, че вече не е разделена със с…Mar 9 2020skafeto.com

loading...