Риана Емилия

Певицата Емилия, която до дни трябва да роди третото си дете, обяви чакана новина за всички свои почитатели, пише БЛИЦ.

Хитовата изпълнителка се покри от медийния свят още щом разбра, че е бременна от Жорж Башур. Едва преди няколко седмици призна за щастливото събитие, а сега зарадва феновете си и невероятна новина.

Изпълнителката на хита „Турболенция“ прави специални подаръци на 90 свои почитатели. Попфолк звездата инициира специална игра, чрез която фенове ще могат да си спечелят нейния луксозен календар за 2022-а и то с автограф. 30 печеливши ще има от играта в Инстаграм, още 30 от Фейсбук и 30 от последователите в нейния официален канал в youtube.

„От 1 февруари само в EMILIA ONLINE SHOP очаквайте EMILIA CALENDAR 2022. 30 от вас ще имат възможността да спечелят специална бройка от лимитираното издание на EMILIA CALENDAR 2022 с лично послание и автограф“ – се казва в съобщението, публикувано на страниците на певицата в социалната мрежа.

Желаещите да участват трябва да спазят няколко условия, за да бъдат включени в жребия. Те ще трябва да напишат в коментар кая е любимата им песен, а също да тагнат човека, с когото я свързват и повод, по който са я чули.

На 7 февруари 90 от коментиралите ще спечелят специална бройка от лимитираното издание на EMILIA CALENDAR 2022 с лично послание и автограф.

Виж още:Вижте как Преслава падна на задните си части (ВИДЕО)Чалга иконата Преслава претърпя нелеп инцидент, съобщава Телеграф. По време на участие в дискотека …Jan 31 2022skafeto.com

Рожденичката Ивана: Няма да има друга „Квартална кръчма“Ваня Калудова, известна под артистичния си псевдоним Ивана, е родена на 31 януари 1969 г. в Айтос. …Jan 31 2022skafeto.com


loading...