емилия хакерска атака

Певицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че хакнаха профила й, успяха да я унижат по брутален начин.Смъртоносната касапница на „Тракия“ с участието на Емилия е взела и друга жертваЕмилия е преживяла спонтанен аборт след жестоката катастрофа, която претърпя през 2018-а година. В л…Jul 1 2019skafeto.com

„Вчера се опитаха да злоупотребят с профила ми – благодаря за вниманието! Слава Богу, имам добър екип, който бързо се погрижи за недоразумението. Благодаря за милите думи и внимание! Успешна седмица на всички“, съобщи по-късно самата певица, която използвала връзките и парите на съпруга си Жорж Башур за бързото възстановяване на профила си.

Недобросъвестният маниак обаче успя за кратко да изпъне нервите на Емилия до краен предел. Докато профилът й в социалните мрежи беше под негово влияние, той пусна унизителни снимки от началото на кариера на Емилия. След това заби пореден нож в сърцето й, качвайки фотоси с бившия й Коко Динев, че дори и снимка на Анелия, с която са смъртни врагове.

Повечето от феновете са потресени от гаврата и веднага схващат, че страницата е превзета. Те са категорични, че Емилия не би си пуснала сама подобни кадри, при положение че сега е щастлива с предприемача Жорж Башур.

Последният случай на похитен профил бе на дъщерята на Глория Симона Загорова, която не се подаде на изнудването и си направи нов. Той веднага също бе хакнат, а засега Загорова не планира да прави трети в Инстаграм и съветва феновете си да я следят във Фейсбук.

loading...