Емил Марков

Актьорът Емил Марков, който стана национално известен като доц. Захариев от „Откраднат живот“, тези дни пусна няколко кадъра с обилно количество брада и накара почитателите си да се чудят какво става с него, пише Дир.бг.

Той изглежда така за новото си превъплъщение като богат бизнесмен, който се занимава с дърводобив в сериала „Лъжите в нас“. Очаква се поредицата да тръгне на 22 февруари по Нова телевизия.

Сериалът разплита историите на едно разпадащо се семейство, тъмните им сделки в миналото, лъжите, житейските изпитания. Марков отново ще си партнира с колегите си от „Откраднат живот“ Диана Димитрова, Радина Думанян, Орлин Павлов, Васил Бинев, Йоана Буковска, Мария Сотирова, Дарин Ангелов, а продуцент пак е Евтим Милошев.

Неузнаваем - кой е този български актьор?

„Героят ми е преминал успешно през т. нар. преход, за който говорим, че уж сега вече е свършил. Заварваме го в настоящето с много проблеми, тайни и лъжи в цялата му биография. Историята е малко камерна и затворена във взаимоотношенията в едно семейство и техния приятелски кръг“, разказва преди време актьорът Емил Марков.

Марков беше един от главните сценаристи в „Столичани в повече“ по bTV, където играеха съпругата му, прекрасната актриса Албена Павлова и дъщеря им Мина. Той участва и в новия български филм „Петя на моята Петя“.

Марков, който е завършил актьорско майсторство в класа на професорите Сашо и Цветана Стоянови, като студент често пъти е бил бъркан с цял квартал. Тогава сегашният „Гоце Делчев“ се наричаше „Емил Марков“. Когато ходил да си получава колет от гарата, казвал че идва за „колет за Емил Марков“. Служителките все питали за кого е. Той отвръщал същото. Те се изнервяли и повтаряли, че адреса са разбрали, но не и за кого е пратката.

И той казвал: „Ама аз се казвам Емил Марков“ и падал голям смях.

Още от Лайфстайл


loading...